SUSTINE ACEST FORUM !

• CAUTA IN FORUM aici : Căutare
  • Acum este Vin 10 Sep, 2010 12:07 am
  • Vizualizare mesaje proprii
  • FAQ
  • Înregistrare
  • Autentificare

• Ora este UTC + 2 [ DST ]

HostVision

Facut de phpbb.ro

GPX

SOCIETATEA STUDENTILOR IN MEDICINA BUCURESTI

Checkpagerank.net

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 5 mesaje ] 
    Autor Mesaj
     Subiectul mesajului: MANIFEST DE CRIZA
    MesajScris: Joi 01 Oct, 2009 1:36 pm 
    Neconectat
    Site Admin

Locaţie: Baia Mare
    S-a rupt coalitia PSD-PDL !!! Gata... A murit...
    In plina criza financiara, cand oamenii isi pierd locurile de munca, cand unii nu stiu ce-or sa puna maine pe masa de mancare copiilor, ei, alesii poporului, ne umilesc inca o data cu acest scandal. O criza politica era ultimul lucru ce mai putea sa apara pentru o soarta sigura a acestei tari.
    Sa va fie rusine , guvernantilor ! Ignorantilor !
    -pl -n -n -n

Sus

Subiectul mesajului: Re: Mortua est
    MesajScris: Joi 01 Oct, 2009 1:53 pm 
    Neconectat
    Site Admin

Va propun sa concepem un MANIFEST DE CRIZA !
    Sa redactam un text impreuna prin care nu numai sa coagulam adevaratele probleme ale romanilor in aceasta perioada, dar poate sa gasim si idei care sa genereze solutii pentru noi, nu pentru ei ! -intr

Sus

Subiectul mesajului: Re: MANIFEST DE CRIZA
    MesajScris: Dum 04 Oct, 2009 3:44 pm 
    Neconectat
    Membru

Locaţie: Bucuresti
    Laudabila initiativa!
    Sincera sa fiu, eu ma conving tot mai mult, pe zi ce trece ca poporul asta nu mai are nicio sansa. Este cretin de-a binelea. Altfel nu-mi explic avalansa de parastase, sarbatori, festivaluri electorale din ultimul an si calcatul in picioare la propriu, la pupat talpi/,,dos,, de politicieni. Se pare ca s-a descoperit antidotul pentru inteligenta, cu cat o ducem mai rau, suntem mai umiliti, cu atat ii iubim mai mult pe politicieni.
    Ekkakon, inc-o data felicitari pentru initiativa. Propune ceva, habar n-am ce sau cum. Poate ai tu mana buna, si as zice ca ai, avand in vedere proiectul E.M.A. Daca aveti nevoie de o semnatura, un heirup, ceva, dati un semn si daca pot, cu mare drag

Sus

MesajScris: Dum 04 Oct, 2009 4:39 pm 
    Neconectat
    Site Admin

TulipeNoire scrie:
    ... Propune ceva, habar n-am ce sau cum. Poate ai tu mana buna, si as zice ca ai, avand in vedere proiectul E.M.A. Daca aveti nevoie de o semnatura, un heirup, ceva, dati un semn si daca pot, cu mare drag

Multumesc mult de apreciere pentru EMA, dar EMA nu va trata niciodata aspectele politice... Poate un pic din partea medicala a problemelor sociale, dar asta doar daca vom reusi sa strangem cei 34.000 de euroi , cat costa o ambulanta 4x4 offroad, cu care sa ajungem la amaratii si necajitii unde nici un politician nu va ajunge vreodata, nici macar la TV poate...

Pana atunci, sunt de acord ca poporul asta al nostru a ajuns la capatul unui drum infundat. Nici eu nu mai gasesc in imaginatia mea nici o solutie pentru romani. -tg

De aceea am deschis acest topic... Poate sunt oameni care totusi mai intrevad vreo solutie... macar teoretica.... :shock:

Sus

MesajScris: Mar 06 Oct, 2009 7:00 pm 
    Neconectat
    Membru

Locaţie: Bucuresti
    Cred ca pana la urma adevarata politica social-democrata si singura, tocmai asta este pe care o face E.M.A.
    Stiu de pe forumul club 4x4 ca te zbati de mult pentru ambulanta 4x4, si imi pare nespus de rau ca inca nu ai reusit sa strangi banii necesari achizitionarii. Chiar asa, la prietenesti, concursuri si ce se mai intampla in off road, nu se organizeaza tombole, licitatii simbolice? slava Domnului au tot fost anul asta. Nu stiu, zic si eu, poate ar fi o idee

ekkakon scrie:
    Poate sunt oameni care totusi mai intrevad vreo solutie... macar teoretica.... :shock:

Singura solutie cred ca ar fi sa-i schimbam pe astia cu altii, poate mai rai, asa cum s-a dovedit pana acum -tg .

Serios vorbind, poate ar trebui sa facem o subtopic sau topic in care sa semnalam fapte de coruptie, bineinteles sub protectia anonimatului, ca deh, suntem romani, si sa le publicam undeva, in massmedia, poate se urneste ceva cat de insignifiant

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
    Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 5 mesaje ] 

Ora este UTC + 2 [ DST ]