|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 5 mesaje ] |
|
| Autor |
Mesaj |
|
ekkakon
|
Subiectul mesajului: MANIFEST DE CRIZA Scris: Joi 01 Oct, 2009 1:36 pm |
|
 |
| Site Admin |
 |
Membru din: Mar 03 Feb, 2009 12:14 am Mesaje: 450 Locaţie: Baia Mare
|
|
| Sus |
|
 |
|
ekkakon
|
Subiectul mesajului: Re: Mortua est Scris: Joi 01 Oct, 2009 1:53 pm |
|
 |
| Site Admin |
 |
|
Va propun sa concepem un MANIFEST DE CRIZA ! Sa redactam un text impreuna prin care nu numai sa coagulam adevaratele probleme ale romanilor in aceasta perioada, dar poate sa gasim si idei care sa genereze solutii pentru noi, nu pentru ei ! .gif)
| Sus |
|
 |
|
TulipeNoire
|
Subiectul mesajului: Re: MANIFEST DE CRIZA Scris: Dum 04 Oct, 2009 3:44 pm |
|
 |
| Membru |
 |
Membru din: Joi 09 Apr, 2009 10:18 pm Mesaje: 276 Locaţie: Bucuresti
|
|
Laudabila initiativa! Sincera sa fiu, eu ma conving tot mai mult, pe zi ce trece ca poporul asta nu mai are nicio sansa. Este cretin de-a binelea. Altfel nu-mi explic avalansa de parastase, sarbatori, festivaluri electorale din ultimul an si calcatul in picioare la propriu, la pupat talpi/,,dos,, de politicieni. Se pare ca s-a descoperit antidotul pentru inteligenta, cu cat o ducem mai rau, suntem mai umiliti, cu atat ii iubim mai mult pe politicieni. Ekkakon, inc-o data felicitari pentru initiativa. Propune ceva, habar n-am ce sau cum. Poate ai tu mana buna, si as zice ca ai, avand in vedere proiectul E.M.A. Daca aveti nevoie de o semnatura, un heirup, ceva, dati un semn si daca pot, cu mare drag
_________________ "Nu-mi dati sfaturi.Stiu sa gresesc si singur(a)!".I.K.
|
|
| Sus |
|
 |
|
ekkakon
|
Subiectul mesajului: Re: MANIFEST DE CRIZA Scris: Dum 04 Oct, 2009 4:39 pm |
|
 |
| Site Admin |
 |
|
TulipeNoire scrie: ... Propune ceva, habar n-am ce sau cum. Poate ai tu mana buna, si as zice ca ai, avand in vedere proiectul E.M.A. Daca aveti nevoie de o semnatura, un heirup, ceva, dati un semn si daca pot, cu mare drag Multumesc mult de apreciere pentru EMA, dar EMA nu va trata niciodata aspectele politice... Poate un pic din partea medicala a problemelor sociale, dar asta doar daca vom reusi sa strangem cei 34.000 de euroi , cat costa o ambulanta 4x4 offroad, cu care sa ajungem la amaratii si necajitii unde nici un politician nu va ajunge vreodata, nici macar la TV poate... Pana atunci, sunt de acord ca poporul asta al nostru a ajuns la capatul unui drum infundat. Nici eu nu mai gasesc in imaginatia mea nici o solutie pentru romani. De aceea am deschis acest topic... Poate sunt oameni care totusi mai intrevad vreo solutie... macar teoretica.... 
| Sus |
|
 |
|
TulipeNoire
|
Subiectul mesajului: Re: MANIFEST DE CRIZA Scris: Mar 06 Oct, 2009 7:00 pm |
|
 |
| Membru |
 |
Membru din: Joi 09 Apr, 2009 10:18 pm Mesaje: 276 Locaţie: Bucuresti
|
Cred ca pana la urma adevarata politica social-democrata si singura, tocmai asta este pe care o face E.M.A. Stiu de pe forumul club 4x4 ca te zbati de mult pentru ambulanta 4x4, si imi pare nespus de rau ca inca nu ai reusit sa strangi banii necesari achizitionarii. Chiar asa, la prietenesti, concursuri si ce se mai intampla in off road, nu se organizeaza tombole, licitatii simbolice? slava Domnului au tot fost anul asta. Nu stiu, zic si eu, poate ar fi o idee ekkakon scrie: Poate sunt oameni care totusi mai intrevad vreo solutie... macar teoretica....  Singura solutie cred ca ar fi sa-i schimbam pe astia cu altii, poate mai rai, asa cum s-a dovedit pana acum  . Serios vorbind, poate ar trebui sa facem o subtopic sau topic in care sa semnalam fapte de coruptie, bineinteles sub protectia anonimatului, ca deh, suntem romani, si sa le publicam undeva, in massmedia, poate se urneste ceva cat de insignifiant
_________________ "Nu-mi dati sfaturi.Stiu sa gresesc si singur(a)!".I.K.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Pagina 1 din 1
|
[ 5 mesaje ] |
|