|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 8 mesaje ] |
|
| Autor |
Mesaj |
|
ekkakon
|
Subiectul mesajului: Scutul anti-racheta Scris: Lun 08 Feb, 2010 2:27 pm |
|
 |
| Site Admin |
 |
Membru din: Mar 03 Feb, 2009 12:14 am Mesaje: 450 Locaţie: Baia Mare
|
Ce parere aveti despre scutul antiracheta ce se preconizeaza a se instala pe teritoriul Romaniei? Sunteti de acord cu aceasta? 
| Sus |
|
 |
|
TulipeNoire
|
Subiectul mesajului: Re: Scutul anti-racheta Scris: Lun 08 Feb, 2010 9:53 pm |
|
 |
| Membru |
 |
Membru din: Joi 09 Apr, 2009 10:18 pm Mesaje: 276 Locaţie: Bucuresti
|
|
Eu m-as cam abtine in legatura cu scutul asta. Da' asta e, nu ne permitem sa fim Elvetia. Cineva tre' sa fie tare fericit ca in sfarsit i-a dat Licuriciul ceva de executat, ca na, si noi ca ruda saraca
_________________ "Nu-mi dati sfaturi.Stiu sa gresesc si singur(a)!".I.K.
|
|
| Sus |
|
 |
|
ekkakon
|
Subiectul mesajului: Re: Scutul anti-racheta Scris: Mar 09 Feb, 2010 1:55 am |
|
 |
| Site Admin |
 |
|
Si eu ma abtin  dar nu pot sa ma rabd : Daca la un moment dat, unul care are prea multe rachete nucleare, se gandeste ca nu mai are loc in garaj pentru toate si se "debaraseaza" de vreo 10, iar 9 din ele sunt interceptate si distruse de "scut", iar UNA singura "scapa", comunicatul oficial ar fi : " Eficacitatea scutului nostru a fost de 90% ! Au murit 2 milioane (Bucuresti de ex.) in loc de 20 de milioane (Romania de ex.)! V-am salvat in virtutea ca ne sunteti aliati! Spuneti MULTUMESC! " 
| Sus |
|
 |
|
TulipeNoire
|
Subiectul mesajului: Re: Scutul anti-racheta Scris: Mar 09 Feb, 2010 1:12 pm |
|
 |
| Membru |
 |
|
|
Perfect de acord. Trebuia sa ni se prezinte si nota de plata pentru intrarea in NATO. Asta basca pe langa "magaria" comisa cu Iugoslavia. La un moment dat se punea problema unui referendum. Insa la cum se voteaza la noi, imi aminteste de o opinie pe care inca mi-o pastrez, desi cam discriminatorie, si v-o impartasesc si voua, eu parca n-as fi de acord ca toata lumea sa aiba drept de vot in tara asta. Poate discutam candva si pe tema asta
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ianos
|
Subiectul mesajului: Re: Scutul anti-racheta Scris: Mie 10 Feb, 2010 11:56 pm |
|
 |
| Site Admin |
 |
Membru din: Mie 04 Feb, 2009 8:43 pm Mesaje: 290 Locaţie: Italy ( Sicilia )
|
|
Interesanta dezbatere ,insa eu spun scurt parerea mea : Da sunt deacord ptr. instalarea acestui scut ,,anti-racheta,, (comentariile le voi face dupa... pe acest subiect de ce da si nu ptr. acest scut, avantajele lui si dezavantajele acestui sistem )
_________________ O mica picatura intr-un imens ocean numit ,,omenire,,
|
|
| Sus |
|
 |
|
nr. 150
|
Subiectul mesajului: Re: Scutul anti-racheta Scris: Vin 05 Mar, 2010 4:12 pm |
|
 |
| Membru |
 |
Membru din: Sâm 14 Feb, 2009 5:06 pm Mesaje: 156 Locaţie: a fost odata un scaun...
|
|
Un incapabil de a se apara singur, cere ajutorul altuia indiferent de sacrificii. Asta suntem noi: niste incapabili. Cand spun "a te apara" nu ma refer la actiuni dinamice cat la cele pasive, adica ceva de genul zicalei: "cum iti asterni, asa dormi".
_________________ Nu rad neintrebat.
|
|
| Sus |
|
 |
|
ekkakon
|
Subiectul mesajului: Re: Scutul anti-racheta Scris: Vin 12 Mar, 2010 9:46 pm |
|
 |
| Site Admin |
 |
|
Dar ce ziceti ca ultima declaratie a lui Base` spune ca daca SUA ataca Iranul, Romania va fi de partea SUA ? 
| Sus |
|
 |
|
TulipeNoire
|
Subiectul mesajului: Re: Scutul anti-racheta Scris: Sâm 13 Mar, 2010 11:55 am |
|
 |
| Membru |
 |
|
ekkakon scrie: Dar ce ziceti ca ultima declaratie a lui Base` spune ca daca SUA ataca Iranul, Romania va fi de partea SUA ?  Pai s-ar descurca SUA fara noi? Declaratiile astea belicoase n-au facut decat sa ne aduca deservicii, a se vedea declaratiile impotriva Rusiei, ultima fiind aia cum ca prostanacul s-a dus pe furis la Moscova sa ne vanda alora si bineinteles ca reactia lor a fost in consecinta. De parca cine stie ce forta politico-militaro-economica am fi noi. Vom mai inca cinci ani de acum, cei mai buni prieteni si vecini, intr-o stransa si fructuoasa colaborare cu Marea Neagra si gata
|
|
| Sus |
|
 |
|
Pagina 1 din 1
|
[ 8 mesaje ] |
|