va salut. faina idee cu siteul asta....sper sa contribuie cat mai multe persoane si sa facem un glas comun...poate ne aude cineva
bun...sa trec la povestiri. mi-am facut o firma si unul din pasi este sa-ti declari la finante (dupa ce ies actele de la reg com.) punctul de lucru...etc. ma duc a 2-a zi dupa ce mi-au iesit actele de la reg com, in ideea in care eu plateam deja chirie la spatiu gasit si trebuie sa fac actele cat mai repede. ajuns la ghiseu mi se spune sa ravin sapt viit

cu toae ca era program si atunci. motivul?! e mult de lucru cu nush ce declaratii...bla bla. ai spun doamnei ca eu platesc chirie si tre sa fac repede actele. sa vedeti ce atitudine: " ce domne' ma conditionezi sa-ti fac actele?! las ca vin eu si va dau o amenda..."

sa iau foc si mai multe nu: am inceput sa vorbesc tare cu ea...cat sa se uite lumea din jur : " nici n-am inceput si ma amenintati? nici nu stiti daca o sa am ceva in neregula si ce sa inteleg ca nu pot lucra nicicum legal(asta stiam deja

) ... ma trimiteti sa lucrez la negru?!"----cand a vazut tipa ca a dat de unu umilit de sistem s-a facut mica si in ideea in care se uitau toti a inceput pe un ton mieros...." a nuuu domnu' am zis si eu asa ca avem mult de lucru in perioada asta".
ieri am fost si am vazut-o din nou...n-a mai comentat nimic
succes!