SUSTINE ACEST FORUM !

• CAUTA IN FORUM aici : Căutare
  • Acum este Vin 10 Sep, 2010 12:16 am
  • Vizualizare mesaje proprii
  • FAQ
  • Înregistrare
  • Autentificare

• Ora este UTC + 2 [ DST ]

HostVision

Facut de phpbb.ro

GPX

SOCIETATEA STUDENTILOR IN MEDICINA BUCURESTI

Checkpagerank.net

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 10 mesaje ] 
    Autor Mesaj
     Subiectul mesajului: Competitii internationale
    MesajScris: Joi 11 Feb, 2010 3:03 pm 
    Neconectat
    Membru

Locaţie: Bucuresti
    Pentru mine anul sportiv 2010 a inceput cu un fel de dezamagire, penalizarea lui Marc Coma. Nu ma asteptam sa se preteze la o asa "aroganta" de-a dreptul romaneasca.
    Aproape ca mi-au dat lacrimile cand l-am vazut pe ditamai Carlos Sainz plangand de fericire, mi-a parut rau pentru Peterhansel si pentru Nasser Al-Attiah si pentru a nu stiu cata oara mi-a placut cel mai frumos nebun al Dakar-ului, Roby Gordon.
    Pacat ca n-au fost si de-ai nostri. Tot respectul pentru motociclistul austriac din Sibiu care chiar ne-a reprezentat cu cinste

Sus

Subiectul mesajului: Re: Competitii internationale
    MesajScris: Joi 11 Feb, 2010 6:04 pm 
    Neconectat
    Site Admin

Locaţie: Baia Mare
    Recunosc ca nu prea le am cu sportul, dar cred ca fazele cu MUTU si "pastilele" lui, pune o mare pata pe sportul si sportivii romani, in viziunea internetionala, mai ales ca se facuse in cazul cocainei si o campanie de strangere de fonduri pentru a i se plati lui Mutu penalitatile fata de clubul unde era atunci ( milioane de euro ) !
    Rusinos.... -mad

Sus

MesajScris: Joi 11 Feb, 2010 11:37 pm 
    Neconectat
    Site Admin

Locaţie: Italy ( Sicilia )
    Apropo de ,,Mutu,, eu vad ca aici in Italia totusi lumea il sustine , se pleaca pe miza ca nu ar fi stiut ce fel de supstante sunt in acele pastile , ba mai mult nu erau precizate nici pe prospectul cutiei, acuma ca o fi chiar asa sau este o alta pata adaugata cu voie sau fara de voie sportului romanesc ,astai clar cai rusinos :oops:

Sus

MesajScris: Lun 15 Feb, 2010 8:29 pm 
    Neconectat
    Membru

Cam penibila scuza lui Mutu, cum ca n-ar sti ce baga-n gura. Mi-e greu sa cred ca un sportiv de talia lui (in Italia, ca la nationala Romaniei a fost un fel de varza cu carne) inghite hapuri de slabit de la plafarul din colt precum tanti Mitza.

Sus

MesajScris: Mie 17 Feb, 2010 10:29 am 
    Neconectat
    Site Admin

Locaţie: Italy ( Sicilia )
    Poate da,poate nu
    Dupa cum se stie Mutu ca si fiecare alt sportiv de performanta ,are un medic al lui ,iar daca acel medic a prescris (sau nu un medicament este vina lui, .
    In cazul lui Mutu eu unu personal nu mai comentez nimic tocmai ptr. faptul ca cred ca ceva a fost cusut cu ata alba in toata povestea asta !

Sus

MesajScris: Vin 19 Feb, 2010 1:48 pm 
    Neconectat
    Membru

Cea mai buna clasare pentru un sportiv roman la Vancouver - Eva Tofalvi, locul 11 la proba de biatlon 15 km. Bine ca-si plimba EBA buzele siliconate pe la Bruxelles pe banii sportului romanesc -tg .

Surpriza Olimpiadei a fost americanul Evan Lysacek care l-a detronat pe Evgheni Plusenko

Sus

MesajScris: Vin 26 Feb, 2010 10:17 pm 
    Neconectat
    Membru

Pentru multe sunt bani in Romania, dar pentru sport se pare ca in ultimii zece ani nu prea au fost (exceptam fotbalul). Exista inca pasiunea pentru sport, care ii ajuta pe multi sa se duca a doua zi la antrenament, atat in ceea ce ii priveste pe antrenorii care sunt rasplatiti cum sunt, cat si pe sportivii care nu au posibilitati de antrenament la un nivel decent (exemple sunt destule: Zoltan Kelemen - patinaj, echipajele de bob, Constatin Popovici - sarituri in apa, si lista e foooartee lunga). Din pacate, in multe cazuri, pasiunea nu tine de foame...
    Ma mir ca nu se intreaba nimeni de ce in restul tarilor se investeste in acest domeniu din ce in ce mai mult! Raspunsul vine natural: e mai bine sa previi, decat sa tratezi.
    Ei cresc un popor sanatos, obisnuit cu miscarea (nu sa o ia in deradere asa cum fac majoritatea de la noi), pe cand in cazul nostru, lipsa acesteia contribuie la o stare de sanatate e din ce in ce mai precara...
    Dupa cum decurg lucrurile, din pacate nu ne ramane decat sa asteptam momentul in care sportivii tineri vor fi naturalizati de alte tari si apreciati la adevarata lor valoare....

Sus

MesajScris: Sâm 27 Feb, 2010 1:13 pm 
    Neconectat
    Site Admin

Locaţie: Baia Mare
    alexx_utza scrie:
    ...
    Dupa cum decurg lucrurile, din pacate nu ne ramane decat sa asteptam momentul in care sportivii tineri vor fi naturalizati de alte tari si apreciati la adevarata lor valoare....

La fel cum se intampla cu orice categorie de oameni din Romania care necesita munca si dedicare totala: medici, cercetatori, actori, etc. Vor pleca afara tot mai multi, iar in tara vor ramane toti incultii din generatia "BAH !" :(

Sus

MesajScris: Sâm 27 Feb, 2010 8:51 pm 
    Neconectat
    Membru

alexx_utza scrie:
    Ma mir ca nu se intreaba nimeni de ce in restul tarilor se investeste in acest domeniu din ce in ce mai mult! Raspunsul vine natural: e mai bine sa previi, decat sa tratezi.
    Ei cresc un popor sanatos, obisnuit cu miscarea (nu sa o ia in deradere asa cum fac majoritatea de la noi), pe cand in cazul nostru, lipsa acesteia contribuie la o stare de sanatate e din ce in ce mai precara...

Intr-o tara in care la cel mai inalt nivel, filozofii sunt asimilati tampitilor, se dau verdicte de genul, "90% din populatia tarii agreeaza manelele" si optiunea politica valoreaza cat un kg de zahar, eu ma indoiesc de faptul ca ar pune cineva pret pe sportul de masa.
    Bine ca macar exista Catalin Tolontan care semnaleaza de fiecare data, sifonarea banului public. Pacat ca nu-si extinde investigatiile si pe alte domenii.
    Sigur vom mai discuta atat despre umilinta din sport cat si despre multe altele -bnv1 -fl

Sus

MesajScris: Sâm 13 Mar, 2010 4:56 pm 
    Neconectat
    Membru

Au inceput Jocurile Paralimpice de la Vancouver.
    Mi-am amintit cat de norocosi suntem si cat de tristi sunt oamenii cu aceleasi probleme din frumosa noastra tara.

Ataşamente:
    vancouver-paralimpice1.jpg
    vancouver-paralimpice1.jpg [ 74.06 KiB | Vizualizat de 199 ori ]
    vancouver-paralimpice2.jpg
    vancouver-paralimpice2.jpg [ 100.9 KiB | Vizualizat de 199 ori ]

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
    Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 10 mesaje ] 

Ora este UTC + 2 [ DST ]