Pe mine fotbalul ma lasa rece, sincer sa fiu. E un joc si atat ce poate sa-ti placa ori ba. DAR, oameni buni, cand se ajunge ca un joc sa fie transformat in huliganism si alte cele, nu-mi mai vine sa-l numesc sport ci fabrica de facut bani. Se poate face performanta dar numai cu pasiune si cu creier. La urma urmei, fotbalul este un joc de strategie in timp real, in care timpul minus de reactie te obliga la munca in echipa, asta presupunand cunoasterea temeinica si excelenta intelegere intre coechipieri, presupune observarea continua inamicului, inseamna corelarea propriei pozitii cu anticiparea bla-bla, presupune un antrenor atat oarecum psiholog dar si bun militar... parerea mea cea spusa in mare graba intre doua vise (ca e ora 1.46 noaptea). Un singur meci am vazut cand eram copchil "paduri" as fi vrut sa cutreieram... Nu mai stiu ce echipe jucau dar mi-a placut pentru ca se simtea in traseul mingii pe teren si miscarea jucatorilor o continua lupta strategica ce cauta un punct slab si sa creeze adversarului un punct slab pentru a putea ataca. La meciul in discutie mi se pare de-a dreptul idiotenesc sa rupi scaunele

Multa minte-ti mai trebuie, ce sa zic?!? Dar chestia e ca daca ar fi pierdut le gaseam o scuza oaspetilor sa le rupa din suparare, dar asa? Si totusi, in tara asta avem probleme mult mai mari decat fotbalul.