|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 7 mesaje ] |
|
| Autor |
Mesaj |
|
Matrix
|
Subiectul mesajului: Firma de aer conditionat! Scris: Dum 08 Feb, 2009 9:05 pm |
|
 |
| Membru |
|
|
Am deschis acest topic, ptr a aduce la cunostinta tuturor patania mea la montarea aparatului de Ac, si astfel sa se fereasca de cine trebuie. Pe scurt:
Data de instalare: 05.07.2008
Salutare Am achizitionat un aparat de ac marca white westinghouse de 12000btu, si sambata au venit baietii cu aparatul sa-l monteze. Esec total. Am facut o gaura in perete imensa, au intins cei 8m de conducta de la gaura pana la aparat, ui, fara a le pune pe un pat de cablu, sau alt mijloc de sustinere, pur si simplu stau spanzurate pe langa perete, 8m de teava. Unitatea interna este la acelasi nivel cu gaura care strapunge peretele catre UE, astfel condensul curge in casa din UI. Astazi i-am sunat, si nu am rezolvat nimic pana acum. Mai am sa le platesc 5m de traseu suplimentar cu 19euro/m. In PV incheiat, la pctul 1 este specificat: ''Lucrarile au fost executate conform documentatiei de executie'', care documentatie eu nu am vazut- si habar am ce cuprinde, si nici de la firma n-a vrut sa mi-o trimita s-o studiez, asa ca daca are cineva idee ce cuprinde acea doc tehnica de executie, sa-mi comunice si mie. Este normal ca aceste instalari sa fie astfel realizate? eu consider ca nu a fost realizata complet instalarea de vreme ce traseul de tevi atarna grotesc pe langa perete. Am sunat ptr rezolvarea prb si la bucuresti , ptr ca cei de unde am luat aparatul sunt dealeri pe ploiesti, asa ca sper sa intervina in rezolvarea situatiei create. Asa ca bine este sa cascam ochii ce semnam , acum am de alergat la OPC cu reclamatii, ptr ca firma care a comercializat si montat aparatul, nu da nici un raspuns, ei o tin pe-a lor ca nu le-am dat banii pe traseul suplimentar, (desi nici nu aveam cum sa le dau banii, de vreme ce instalatorii nu aveau facturier la ei) si montajul lor e execrabil! A, si sa nu uit, firma care a executat un asa montaj de calitate este: SC. XXXXXXX., asta ca sa stie si altii la ce sa se astepte cand vor lucra cu ei.
Data de remediere: 08.07.2008 Problemele au fost rezolvate asearadar nu total, au venit de la firma patronul impreuna cu alta echipa, au desfacut toata instalatia, au reizolat tevile , bineinteles tot ambele in acelasi izolator(din acela de proasta calitate gen furtun, fara a fi cu banda de aluminiu sau altfel, au facut alta gaura in zid, mai jos decat cealalta, au montat tot, au pus si canal de cablu(cumparat de mine 4m) si au participat si ei cu 1.5m, iar aparatul functioneaza bine, la modul ca nu mai curge condensul in casa. Vidarea nu au mai facut, ca de , asa se practica. Acum trebuie sa intru in zugraveli, deoarece in urma acestei instalari care a durat doua zile, peretii sunt murdari, scrijeliti, plini de gauri cu dibluri de la montajul anterior+ gaura imensa care a fost data prima data si nu au binevoit s-o astupe cu spuma sau altceva.
Am facut copy-paste din alta parte de unde am mai postat, mi-a fost lene sa mai scriu iar un polmelnic. Zugraveala am facut-o eu, asa ca daca va doriti un AC, sa luati in calcul si alte cheltuieli suplimentare+ calmante multe, si sa aveti chef de cearta cu cei ce va presteaza serviciul respectiv. Nu stiu de ce au aparut pozele asa.
Ultima oară modificat de Matrix pe Vin 07 Aug, 2009 9:48 pm, modificat 1 dată în total.
|
|
| Sus |
|
 |
|
ekkakon
|
Subiectul mesajului: Re: Sc Vexoclima srl Scris: Dum 08 Feb, 2009 9:28 pm |
|
 |
| Site Admin |
 |
Membru din: Mar 03 Feb, 2009 12:14 am Mesaje: 450 Locaţie: Baia Mare
|
Daca mai ai poze de postat, vezi sa folosesti facilitatea forumului si nu linkuri externe pentru ca apar probleme... Am incercat sa le fac sa arate mai bine , dar nu merg marite. Oricum, mie cred ca imi plesnea ceva la cap daca pateam ce ai patit tu. Anul asta cred ca mi-oi trage si eu aer conditionat si o sa casc ochii pe hartii !!! 
| Sus |
|
 |
|
Matrix
|
Subiectul mesajului: Re: Sc Vexoclima srl Scris: Dum 08 Feb, 2009 9:34 pm |
|
 |
| Membru |
|
|
Ce sa-ti mai plesneasca, ca mie era sa-mi plesneasca creierii in cap de nervi, cat m-am certat cu ei si degeaba, niste incompetenti pe care era sa-i dau afara pe usa.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ianos
|
Subiectul mesajului: Re: Sc Vexoclima srl Scris: Lun 09 Feb, 2009 3:06 am |
|
 |
| Site Admin |
 |
Membru din: Mie 04 Feb, 2009 8:43 pm Mesaje: 290 Locaţie: Italy ( Sicilia )
|
 Sa inebunesti nu alta, ce aeara pe usa, cred ca zburau de la etaj, sin plus ii dadeam si in judecata ptr incompetenta lor si pagubele care mi le-au facut !! E bine de notat in viitor ptr altii care semneaza s-au contracteaza vreo lucrare de vre-un fel !!!
_________________ O mica picatura intr-un imens ocean numit ,,omenire,,
|
|
| Sus |
|
 |
|
dr.lidia
|
Subiectul mesajului: Re: Sc Vexoclima srl Scris: Lun 09 Feb, 2009 8:01 pm |
|
 |
| Membru |
Membru din: Joi 05 Feb, 2009 5:29 pm Mesaje: 36 Locaţie: Baia Mare
|
E extrem de neplacut(ca sa ma exprim extrem de delicat) ca dupa ce platesti niste bani sa-ti distruga cineva casa.Daca ai fi mers la protectia consumatorului cu pozele nu ii puteau obliga sa repare tot si sa-ti faca si zugraveala?.Ma intreb asa ca intr-un scenariu stiinifico-fantastic de optimist pentru ca imi imaginez ca stia de la protectia consumatorului vin si ei in citeva luni sa constate,apoi mai trec citeva luni pina fac ancheta si iau masuri...si tot asa!!!! 
|
|
| Sus |
|
 |
|
Matrix
|
Subiectul mesajului: Re: Sc Vexoclima srl Scris: Joi 06 Aug, 2009 6:41 pm |
|
 |
| Membru |
|
|
Buna all. revin asupra acestui topic. Conflictul s-a aplanat, dar sechelele raman. Ieri a sosit o echipa de la vexoclima, la solicitarea mea ca ac-ul n-ar merge in parametri normali; au venit, au refacut tot traseul de condcute, adica reizolarea tevilor, au completat cu ceva freon , vidat traseul si vad ca merge mai bine. Domnul patron m-a rugat sa sterg postarile de pe net, referitor la intamplarea de anul trecut, si eu consider ca ''pedeapsa'' e suficienta, si am rugamintea sa fie sterse postarile referitoare la aceasta firma, sau daca nu, macar se fie sters din posturi numele firmei. Respect, si astept un raspuns. multumesc
|
|
| Sus |
|
 |
|
ekkakon
|
Subiectul mesajului: Re: Sc Vexoclima srl Scris: Sâm 06 Feb, 2010 3:50 am |
|
 |
| Site Admin |
 |
Membru din: Mar 03 Feb, 2009 12:14 am Mesaje: 450 Locaţie: Baia Mare
|
Matrix scrie: Buna all. revin asupra acestui topic. Conflictul s-a aplanat, dar sechelele raman. Ieri a sosit o echipa de la vexoclima, la solicitarea mea ca ac-ul n-ar merge in parametri normali; au venit, au refacut tot traseul de condcute, adica reizolarea tevilor, au completat cu ceva freon , vidat traseul si vad ca merge mai bine. Domnul patron m-a rugat sa sterg postarile de pe net, referitor la intamplarea de anul trecut, si eu consider ca ''pedeapsa'' e suficienta, si am rugamintea sa fie sterse postarile referitoare la aceasta firma, sau daca nu, macar se fie sters din posturi numele firmei. Respect, si astept un raspuns. multumesc Vad ca ai "rezolvat" cu numele firmei, ceea ce cred ca e suficient. Nu cred ca trebuie sa stergem si istoria pentru ca tocmai asta e rolul ei: sa invete si altii din pataniile noastre. Iar daca postarile de pe site au "efect" asupra patronilor, atunci inseamna ca am gasit o metoda ce concureaza cu succes cu "protectia consumatorului" ! 
| Sus |
|
 |
|
Pagina 1 din 1
|
[ 7 mesaje ] |
|