|
| Autor |
Mesaj |
|
ekkakon
|
Subiectul mesajului: Re: Re:Clanurile Mafiote Scris: Mar 09 Feb, 2010 1:26 am |
|
 |
| Site Admin |
 |
Membru din: Mar 03 Feb, 2009 12:14 am Mesaje: 450 Locaţie: Baia Mare
|
TulipeNoire scrie: ekkakon scrie: Deocamdata nu avem decat vreo 70 de useri, deci suntem mici . Cu toate astea, vad ca deja am fost tinta unui atac care ne-a distrus doar fotografiile atasate. Bine ca am reusit sa salvez restul... Eu zic sa-l lasam deschis , iar daca nici cand om avea vreo 2000 de useri nu se scrie nimic, atunci ii punem un lacat...  Desi nu prea ma simt confortabil ca se discuta la "clanuri mafiote" despre forum  , "deciiiii", ma bucur ca s-a reanimat forumul, bine-ati revenit, domnilor si doamnelor!  . Mai departe, propunere: macar o data la 3 zile sa bagam un "salut", "o atentie, o maslina" ceva pe aici, ca eu m-am plictisit de cand bantui singura pe aici. Si alta propunere, ekka, ianos, ca pe voi va stiu de serifi pe aici, pot sa-mi pun umila mea tentativa de blog http://hachite.blogspot.com/ la semnatura si sa trec  in lista mea de bloguri/forumuri? p.s. observati ce afacerista m-am facut pe prafu' asta, nu mai fac nimic moca  Ma bucur ca vad un pic de initiativa pe aici ! Si... vorba ta... desi nu la "clanuri mafiote" ar trebui discutat asta, te recunosc ca "membru" al clanului nostru si ai tot acordul pentru ceea ce ai solicitat mai sus ! Si pentru ca, in mafie, mereu se gaseste o "miza" mai mare, fac un "upgrade" de moderator pentru "laleaua neagra" si un link in "alte linkuri utile" ale blogului mentionat, in pozitie de frunte ( Hachite Roz http://hachite.blogspot.com) .... .gif)
| Sus |
|
 |
|
TulipeNoire
|
Subiectul mesajului: Re: Re:Clanurile Mafiote Scris: Mar 09 Feb, 2010 12:47 pm |
|
 |
| Membru |
 |
Membru din: Joi 09 Apr, 2009 10:18 pm Mesaje: 276 Locaţie: Bucuresti
|
Multumesc.  E chiar mai mult decat voiam .gif)
_________________ "Nu-mi dati sfaturi.Stiu sa gresesc si singur(a)!".I.K.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ianos
|
Subiectul mesajului: Re: Re:Clanurile Mafiote Scris: Joi 11 Feb, 2010 12:02 am |
|
 |
| Site Admin |
 |
Membru din: Mie 04 Feb, 2009 8:43 pm Mesaje: 290 Locaţie: Italy ( Sicilia )
|
Cu toata stima TulipeNoire, si ma bucur si eu la randul meu ptr. initiativa de care ai dat si dai dovada ! 
_________________ O mica picatura intr-un imens ocean numit ,,omenire,,
|
|
| Sus |
|
 |
|
TulipeNoire
|
Subiectul mesajului: Re: Re:Clanurile Mafiote Scris: Joi 11 Feb, 2010 12:29 pm |
|
 |
| Membru |
 |
Membru din: Joi 09 Apr, 2009 10:18 pm Mesaje: 276 Locaţie: Bucuresti
|
Ianos scrie: Cu toata stima TulipeNoire, si ma bucur si eu la randul meu ptr. initiativa de care ai dat si dai dovada !  
_________________ "Nu-mi dati sfaturi.Stiu sa gresesc si singur(a)!".I.K.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ianos
|
Subiectul mesajului: Re: Re:Clanurile Mafiote Scris: Vin 12 Feb, 2010 10:49 am |
|
 |
| Site Admin |
 |
Membru din: Mie 04 Feb, 2009 8:43 pm Mesaje: 290 Locaţie: Italy ( Sicilia )
|
ekkakon scrie: Deocamdata nu avem decat vreo 70 de useri, deci suntem mici . Cu toate astea, vad ca deja am fost tinta unui atac care ne-a distrus doar fotografiile atasate. Bine ca am reusit sa salvez restul... Eu zic sa-l lasam deschis , iar daca nici cand om avea vreo 2000 de useri nu se scrie nimic, atunci ii punem un lacat...  Mda , tentinta atacului ce l-am avut a fost alta si anume acela de a distruge forumul in totalitate ,tocmai ptr.ca unui anumit tip de ,,mafiot,, iar fi stat in coaste argumentele ce se aduc aici.  Insa atentionez pe viitor si Prooomit ca altii eventuali tentanti ,nu doar ca nu vor mai reusi sa-si faca ,,jocul,, insa se vor frige la degete cu taste cu tot 
_________________ O mica picatura intr-un imens ocean numit ,,omenire,,
|
|
| Sus |
|
 |