|
| Autor |
Mesaj |
|
TulipeNoire
|
Subiectul mesajului: Re: Supermarket Scris: Dum 24 Mai, 2009 8:13 pm |
|
 |
| Membru |
 |
Membru din: Joi 09 Apr, 2009 10:18 pm Mesaje: 276 Locaţie: Bucuresti
|
Se intampla frecvent si in Bucuresti ca un pret sa fie afisat pe raft si altul la casa. Cel mai recent mi s-a intamplat in Bricostore Militari. Nu mi-a venit sa cred cu cat tupeu sustinea seful de raion ca "din greseala la raft a fost afisat un alt pret". "Din greseala", de doua ori si pe doua panouri imense. Mi-a fost rusine de rusinea lui. Imi pare rau ca nu i-am facut ghiveciul, guler. Am fost tare tentata, da' nu m-am indurat de planta, o superba planta de cafea. Am cumparat-o bineinteles, la pretul de la casa. M-au furat si eu mi-am dat consimtamantul. M-au umilit? M-au  ! Sa le fie rusine!  Na, ca "m-am racorit".
_________________ "Nu-mi dati sfaturi.Stiu sa gresesc si singur(a)!".I.K.
|
|
| Sus |
|
 |
|
nr. 150
|
Subiectul mesajului: Re: Supermarket Scris: Sâm 11 Iul, 2009 10:47 pm |
|
 |
| Membru |
 |
Membru din: Sâm 14 Feb, 2009 5:06 pm Mesaje: 156 Locaţie: a fost odata un scaun...
|
Daca un produs nu are cod de bare dar totusi este expus pe raft inseamna ca acela e pretul lui. Adica e gratis. Ar trebui de facut o treaba din asta cu ajutorul unor avocati inraiti. Poaate ceva de genul iei produsul iar daca te opreste securitatea cum ca l-ai furat sa-i dai in judecata pt nus ce prejudiciu de imagine mizand tocmai pe ideea de la inceput si anume ca marfa expusa are pretul ei care poate fi chiar nul. Chiar sunt curios daca ar exista ceva portite prin legi pt sanse de reusita la o asa acttiune. 
_________________ Nu rad neintrebat.
|
|
| Sus |
|
 |
|
TulipeNoire
|
Subiectul mesajului: Re: Supermarket Scris: Mar 21 Iul, 2009 9:25 pm |
|
 |
| Membru |
 |
Membru din: Joi 09 Apr, 2009 10:18 pm Mesaje: 276 Locaţie: Bucuresti
|
|
@nr. 150, cred ca exista legislatie prin care se reglementeaza ce spui tu. cum ca pretul afisat are valoare de contract pentru ca propune un pret si cumparatorul este de acord cu pretul respectiv cumparand produsul. propunandu-i una si taxandu-l altfel, este cam totuna cu inselatoria, ceva pe-acolo. nu stiu exact.
Acuma sa va mai povestesc ce mi s-a intamplat deunazi cu Supermarketu'. Drept, am si eu vina mea. Sambata, magazin super aglomerat, caldura mare, monsher, casiera s-a miscat cu incetinitoru', draci de nu se poate. dau sa ies prin poarta de sigurantza de la casa, incepe aia sa urle ca de bomba, casiera imi face semn sa trec, "asa mai urla ea, poarta, si degeaba". dupa vreo 50 de metri urla dupa mine o tanti de la firma de paza, ca sa scot din geanta tot ce-am furat. moment in care am intepenit, toate sutele de ochi din magazin erau gramada, pe mine. pazitoreasa, nimic, tipa ca din gura de sarpe, sa scot din geanta. I-am zis cu frumosu', "femeieee, esti nebuna?! numa' soacra-mea nu este in rucsacu' asta. tre' sa pun pe un scaun, pe o masa, pe ceva, nu scot nimic pe jos". in sfarsit pricepe aia romana mea si ma conduce intr-o camera. va dati seama, in spatele meu soapte, "a furat ceva", "cheama astia politia ca sunt obligati", "o aresteaza". Scot eu tot din geanta, in prezentza sefului de obiectiv si-o ruda a astuia, asa, ca la vreo 100 de obiecte, oje, perii, lanterne frontale, medicamente, creme, esarfe, carti, camera foto, incarcatoare, cam ce are omul prin geanta. sefu pazei, baiat inteligent concluzioneaza, "de la alimentatoru' de camera a facut urat, ne scuzati. pa" . Ies si intru intr-un magazin Leonardo din acelasi complex comercial, poarta astora a tipat la intrare, la iesire, ioc. da' hai ca n-o mai lungesc, am luat acasa fiecare obiect la pipait, nimic, nene, toate "curate". dupa cateva zile termin de citit "Toba de tinichea", ultima coperta, sub supracoperta, frumusete de banda magnetica. A propos, misto carte. Am auzit de unele si mai grave, blugii de pe ei suna in fiecare supermarket pt ca tanti casiera uita a enshpea "sigurantza".
_________________ "Nu-mi dati sfaturi.Stiu sa gresesc si singur(a)!".I.K.
Ultima oară modificat de TulipeNoire pe Mie 05 Aug, 2009 11:22 pm, modificat 1 dată în total.
|
|
| Sus |
|
 |
|
nr. 150
|
Subiectul mesajului: Re: Supermarket Scris: Lun 27 Iul, 2009 11:07 pm |
|
 |
| Membru |
 |
Membru din: Sâm 14 Feb, 2009 5:06 pm Mesaje: 156 Locaţie: a fost odata un scaun...
|
|
la intrare in metro am patit asa ceva. Aveam o vesta cu multe buzunare si un tricou ce-l purtam pt prima oara cumparat fiind din alt supermagzin din aista. Cand sa ma introduc, pac, tziuie stalpii la mine. Ma opresc ca in desene animate in stop cadru cu un picior inainte si celalalt... inapoi desigur. Ma uit incet si cu o profunda mirare in spate la domnisoara de la tejgheaua de servicii clienti. Ma rog, intru, ies, intru ies de cateva ori ca, deh, "asa mai face" piuitoarea. Ma intreaba daca nu mi-am cumparat articole de imbacaminte de la alt supermarket, si-i arat tricoul. Ma cauta ea de nush ce eticheta, eu, bineinteles, o intreb galant daca sa mi-l dau jos si sa-l iau inapoi dupa ce-mi fac cumparaturile. Ea mi-a zambit inocent cu o mica sclipire in ochi ca "nu", asa ca am lasat vesta care din cauza ei se pare ca piuia stalpu'. Aveam proaspat cumparat in unul din buzunare un card de memorie care tot asa avea un cod de bare lichit pe undeva. Morala ar fi: ori va imbracati cu foarte putine buzunare ori fiti pregatiti sa va dezbracati in public.
|
|
| Sus |
|
 |
|
ekkakon
|
Subiectul mesajului: Re: Supermarket Scris: Joi 13 Aug, 2009 11:43 pm |
|
 |
| Site Admin |
 |
Membru din: Mar 03 Feb, 2009 12:14 am Mesaje: 450 Locaţie: Baia Mare
|
nr. 150 scrie: la intrare in metro am patit asa ceva. Aveam o vesta cu multe buzunare si un tricou ce-l purtam pt prima oara cumparat fiind din alt supermagzin din aista. Cand sa ma introduc, pac, tziuie stalpii la mine. Ma opresc ca in desene animate in stop cadru cu un picior inainte si celalalt... inapoi desigur. Ma uit incet si cu o profunda mirare in spate la domnisoara de la tejgheaua de servicii clienti. Ma rog, intru, ies, intru ies de cateva ori ca, deh, "asa mai face" piuitoarea. Ma intreaba daca nu mi-am cumparat articole de imbacaminte de la alt supermarket, si-i arat tricoul. Ma cauta ea de nush ce eticheta, eu, bineinteles, o intreb galant daca sa mi-l dau jos si sa-l iau inapoi dupa ce-mi fac cumparaturile. Ea mi-a zambit inocent cu o mica sclipire in ochi ca "nu", asa ca am lasat vesta care din cauza ei se pare ca piuia stalpu'. Aveam proaspat cumparat in unul din buzunare un card de memorie care tot asa avea un cod de bare lichit pe undeva. Morala ar fi: ori va imbracati cu foarte putine buzunare ori fiti pregatiti sa va dezbracati in public. Si eu am patit-o cu piuitul, dar nici aia de la intrare, nici eu pana la ora asta, nu ne-am dat seama ce piuia !!! Poate ca aveam eu implantat un "cip" de catre extraterestri, undeva... 
| Sus |
|
 |
|
nr. 150
|
Subiectul mesajului: Re: Supermarket Scris: Vin 14 Aug, 2009 1:45 am |
|
 |
| Membru |
 |
|
|
Poate ca ar trebui sa legalizeze nudismul pentru inlaturarea erorilor tehnice la stalpi. Va dati seama la ce stalpi ma refer, doar nu va gandeati la prostioare...
|
|
| Sus |
|
 |