|
| Autor |
Mesaj |
|
TulipeNoire
|
Subiectul mesajului: Re: cat sa o acceptam? Scris: Vin 22 Mai, 2009 3:37 pm |
|
 |
| Membru |
 |
Membru din: Joi 09 Apr, 2009 10:18 pm Mesaje: 276 Locaţie: Bucuresti
|
|
M-am mai gandit la "sinceritatea in cuplu" si am ajuns la concluzia ca trebuie sa fii 100% cinstit intr-o relatie. Si am gasit si un citat care ilustreaza exact ce am vrut sa spun anterior: "cand cineva ma instiinteaza ca vrea sa fie sincer cu mine, ma gandesc intotdeauna ca ori va relata vreun episod personal, interesant doar pentru el, sau imi va comunica o grosolanie" - Jose Ortega y Gasset.
_________________ "Nu-mi dati sfaturi.Stiu sa gresesc si singur(a)!".I.K.
|
|
| Sus |
|
 |
|
TulipeNoire
|
Subiectul mesajului: Re: cat sa o acceptam? Scris: Mar 02 Mar, 2010 1:50 pm |
|
 |
| Membru |
 |
|
Vad ca nu se inghesuie nimeni pe topicu' asta. E bine cand e bine Asa, de dragul discutiei, va relatez o intamplare. Intr-un hipermarket unde recunosc eu merg cam ca la teatru. Bai, frate, vezi atatea chestii ca-ti sta mintea-n loc. Mai zilele trecute, ne-a tinut una-n coada la casa, vreo juma' de ora pana i-a facut ea morala lu' barba'-su, ca e batut in cap, ca e tampit ca "nu mai arunca alea asa, ca te ia mama dracu". Saracul n-a zis el nici malc. Se bagase de tot in carut si cred ca aseza cumparaturile in ordine alfabetica. As putea sa bag mana-n foc ca l-am auzit suspinand, ma gandeam ca-l bate aia, de-l zvanta. Eh, acu' vin si va intreb, oare e bine sa te bagi cand vezi pe cineva ca-si agreseaza nevasta sau barbatul, sau te faci ca te uiti in directia opusa?
|
|
| Sus |
|
 |
|
ekkakon
|
Subiectul mesajului: Re: cat sa o acceptam? Scris: Mie 03 Mar, 2010 1:54 pm |
|
 |
| Site Admin |
 |
Membru din: Mar 03 Feb, 2009 12:14 am Mesaje: 450 Locaţie: Baia Mare
|
TulipeNoire scrie: .... Eh, acu' vin si va intreb, oare e bine sa te bagi cand vezi pe cineva ca-si agreseaza nevasta sau barbatul, sau te faci ca te uiti in directia opusa? Eu cred ca m-as fi bagat sa-i spun femeii cata dreptate are si ca daca nu ia taurul de coarne o sa ajunga o carpa de sters pe jos a barbatului ! P.S. Mereu am trusa de urgenta de 20kg cu mine in masina... 
| Sus |
|
 |
|
Ianos
|
Subiectul mesajului: Re: cat sa o acceptam? Scris: Joi 11 Mar, 2010 1:37 am |
|
 |
| Site Admin |
 |
Membru din: Mie 04 Feb, 2009 8:43 pm Mesaje: 290 Locaţie: Italy ( Sicilia )
|
.gif) eu cred ca nu as fi intervenit, ptr. sinplul fapt ca sunt problemele lor familiare si in adoilea rand ,,saracul,,om numai el stie ce simtea cu atata lume de fata acolo.
_________________ O mica picatura intr-un imens ocean numit ,,omenire,,
|
|
| Sus |
|
 |
|
TulipeNoire
|
Subiectul mesajului: Re: cat sa o acceptam? Scris: Joi 11 Mar, 2010 10:56 am |
|
 |
| Membru |
 |
|
Ianos scrie: -intr eu cred ca nu as fi intervenit, ptr. sinplul fapt ca sunt problemele lor familiare si in adoilea rand ,,saracul,,om numai el stie ce simtea cu atata lume de fata acolo. Nu la asta ma refeream, daca tre' sa intervii cand se contreaza verbal, ca astia care maraie printre dinti si se trimit la origini sunt cu sutele. Risti sa-ti ei vreuna pe cocoasa, moca, pentru ca n-ai de unde sa stii, poate asa s-or alinta ei. Era vorba despre agresiunea fizica 
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ianos
|
Subiectul mesajului: Re: cat sa o acceptam? Scris: Joi 11 Mar, 2010 5:08 pm |
|
 |
| Site Admin |
 |
|
TulipeNoire scrie: ....Era vorba despre agresiunea fizica  Agresiune fizica s-au verbala este tot problema lor !!!
|
|
| Sus |
|
 |
|
TulipeNoire
|
Subiectul mesajului: Re: cat sa o acceptam? Scris: Mar 16 Mar, 2010 3:40 pm |
|
 |
| Membru |
 |
|
Eu, parca m-as baga daca as vedea ca este cineva batut langa mine Clar, as pastra distanta. Dar vreo doua-trei, parca tot as spune
|
|
| Sus |
|
 |
|
nr. 150
|
Subiectul mesajului: Re: cat sa o acceptam? Scris: Joi 18 Mar, 2010 10:04 am |
|
 |
| Membru |
 |
Membru din: Sâm 14 Feb, 2009 5:06 pm Mesaje: 156 Locaţie: a fost odata un scaun...
|
|
Eu am trecut mai demult pe langa doi care aveau o cearta foarte violenta verbal. La cativa metri mai incolo am trecut pe langa 2 politisti ce patrulau cu o masina si i-am indreptat spre locul cu pricina. Nu aveam ce sa ma bag in problemele lor. Le am pe ale mele. In astfel de situatii cred ca s-ar putea ajunge foarte usor la bataie si decat sa mai ajung sa fiu acuzat de faptul ca am iscat bataie si eventual i-am dat vreo doua la prostalau, sau chiar sa mi-o incasez eu... mai bine nu. Prostia se plateste. Daca fiecare din cuplu ar avea cap, nu s-ar mai ajunge la astfel de situatii.
_________________ Nu rad neintrebat.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ianos
|
Subiectul mesajului: Re: cat sa o acceptam? Scris: Sâm 03 Apr, 2010 10:03 am |
|
 |
| Site Admin |
 |
|
 Sunt perfect deacord cu tine nr.150 .
|
|
| Sus |
|
 |